Medarbejdere​

Bente Surland

Bente Surland er uddannet pædagog. Bente har diplom i ledelse og masterclass i psykologi. Bente har en bred erhvervserfaring både i forhold til pædagogik og ledelse, blandt andet fra familiebehandling, ungdomspsykiatri og som kommunal områdeleder og enhedsleder. Bentes store passion er heste og hun står for hestene på Landmark.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Heino Ilsøe

Heino er uddannel autosaddelmager og har haft egen virksomhed, hvor han har haft udsatte unge i forskellige praktik forløb. Heino er god til at få de unge til at indgå i et fællesskab omkring forskellige aktiviteter.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Lene Lykke Josephsen

Lene er uddannet Pædagog. Lene har mange års erfaring fra arbejde på døgninstitution med behandlingskrævende børn/unge. Lene har ligeledes været støttepædagog for indskolingselever i en specialafdeling. Efteruddannelse bl.a i kognitiv metoder, misbrugsfamilier, relation og samspil, og pædagogik i forhold til udsatte grupper.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20.

Tommy Vestergaard

Tommy har siden 2009 arbejdet på et børne og familiehjem.
Han har kurser i: Pædagogisk Familie arbejde med Livshistorieforløb, herunder Narrativ praksis med børn og unge og Livets Træ. Systemisk Pædagogik. Hjernens udvikling, Neuroaffektiv udviklingspsykologi og den følsomme hjerne. Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20.

Kim Elton Jensen

Kim er uddannet lærer. Kim er utrolig kreativ og står for vores musikhjørne og vores tegne/male værksted. I sin fritid bygger og designer Kim motorcykler.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Mogens Surland

Mogens er uddannet Lærer og Akt vejleder. Mogens er god til at skabe læringsmiljøer, hvor de unge føler sig set og hørt i forhold til de udfordinger de unge har skolemæssigt og socialt.Og så er han god til at lave div. spændende fysik forsøg med de unge.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Kent Linnet Sørensen

Kent er uddannet i forsvaret, han er uddannet slagter og fitness instruktør. Kent står for tilrettelæggelse af træningsprogrammer og træning med de unge.

Michael Kjær

Michael er uddannet pædagog. Michael har mange års erfaring i arbejdet med børn og familier samt erfaring inden for social psykiatri.

Michael er stedfortræder for leder.

Emma Hannibal

Emma er pædagogstuderende. Emma er fast på Landmark hver mandag, hvor hun står for aktiviteter med pige gruppen.

Skriv til Landmark

Du er velkommen til at udfylde vores formular med dit spørgsmål. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har en ledig plads pr. 01/01-22

Vi er godkendt til 7 pladser.  

Kontakt

Lottrupvej 8, 7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning​

CVR: 38235540

Telefon: ​29 92 71 30

Mobil: 24 98 91 99