Medarbejdere​

Bente Surland

Bente Surland er uddannet pædagog. Bente har diplom i ledelse og masterclass i psykologi. Bente har en bred erhvervserfaring både i forhold til pædagogik og ledelse, blandt andet fra familiebehandling, ungdomspsykiatri og som kommunal områdeleder og enhedsleder. Bentes store passion er heste og hun står for hestene på Landmark.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Heino Ilsøe

Heino er uddannel autosaddelmager og har haft egen virksomhed, hvor han har haft udsatte unge i forskellige praktik forløb. Heino er god til at få de unge til at indgå i et fællesskab omkring forskellige aktiviteter.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Kim Elton Jensen

Kim er uddannet lærer. Kim er utrolig kreativ og står for vores musikhjørne og vores tegne/male værksted. I sin fritid bygger og designer Kim motorcykler.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Mogens Surland

Mogens er uddannet Lærer og Akt vejleder. Mogens er god til at skabe læringsmiljøer, hvor de unge føler sig set og hørt i forhold til de udfordinger de unge har skolemæssigt og socialt.Og så er han god til at lave div. spændende fysik forsøg med de unge.

Grundkursus i miljøterapi ved center for Miljøterapi 2019/20

Kent Linnet Sørensen

Kent er uddannet i forsvaret, han er uddannet slagter og fitness instruktør. Kent står for tilrettelæggelse af træningsprogrammer og træning med de unge.

Michael Kjær

Michael er uddannet pædagog. Michael har mange års erfaring i arbejdet med børn og familier samt erfaring inden for social psykiatri.

Michael er stedfortræder for leder.

Emma Hannibal

Emma er pædagogstuderende. Emma er fast på Landmark hver mandag, hvor hun står for aktiviteter med pige gruppen. 

Jimmy Jungquist

Jimmy Jungquist har en pædagogisk grunduddannelse og er uddannet kørelærer. Han har arbejdet som lærer og pædagog og han har sin egen køreskole, hvor hans særlige ekspertise er, at han tilbyder undervisning til unge med diagnoser og andre udfordringer, der gør, at det kan være svært for den unge at erhverve sig et kørekort. Han har dermed mulighed for at hjælpe Landmarks unge til at få et kørekort.

Anne Cathrine Andersen

Anne Cathrine er uddannet Detailslagter. Hun har læst ledelse og arbejdspsykolog på Erhvervsakademi Århus. Hun overvejer at uddanne sig til pædagog eller socialrådgiver.

Alf Sørensen

Alf er uddannet pladesmed. Han har en kognitiv pædagogisk uddannelse samt en mentor uddannelse. Han har arbejdet på et andet opholdssted i 15 år. Alfs store passion er motocross og i den anledning, har vi lavet en motocross linje på Landmark.

Skriv til Landmark

Du er velkommen til at udfylde vores formular med dit spørgsmål. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har desværre ingen ledige pladser i øjeblikket.

Vi er godkendt til 7 pladser.  

Kontakt

Lottrupvej 8, 7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning​

CVR: 38235540

Telefon: ​29 92 71 30

Mobil: 24 98 91 99