Til kommunen​

På Landmark tilbyder vi forskellige ydelser for at give det bedste og mest optimale tilbud til de unge.

Vi tilbyder, ud over døgnanbringelse flere forskellige fleksible individuelle løsninger, herunder:

  • Har i en ung, hvor der er bekymring, men hvor det ikke nødvendigvis er en fuldtids anbringelse, der er den bedste løsning? Her er det muligt at lave et samarbejde med os, hvor den unge kan komme hos os, deltage i de aktiviteter vi har på og uden for Landmark.
  • Det er for den unge muligt at have en aflastningsplads hos os, hvis der er behov for, at den unge ikke bor hjemme i kortere eller længere perioder.
  • Det er muligt at købe timer hos os, hvis der er behov for støtte i hjemmet eller hvis den unge har behov for en mentor ordning.
  • Er der en ung i tænker har behov for en døgnanbringelse, kommer vi gerne og henter den unge og viser vedkommende rundt på Landmark.
  • Vi er meget fleksible, så kontakt os gerne. Dette gælder også ved andre behov end ovennævnte, så finder vi i fællesskab den bedste løsning der imødekommer den unge og familiens behov.

Vores faglige målsætning

Landmark støtter de unge individuelt, så de får lyst og mulighed for at udvikle sig personligt, både psykisk, socialt og fagligt. Dette gøres ud fra den pædagogiske tilrettelagte dag på Landmark. Landmarks mål er, at de med de nye forudsætninger kombineret med deres personlige baggrund bliver i stand til at handle ansvarligt i forhold til sig selv og andre. Og at de får en god og tilfredsstillende tilværelse, som de selv har kontrol over.

Pædagogik

Vi arbejder relationsorienteret og anerkendende på Landmark. Vi har fokus på det positive, det der virker og det de unge kan. Vi arbejder relations orienteret og anerkendende på Landmark. Vi har fokus på det positive, det der virker og det de unge kan. Derfor har Landmark pædagogiske metode sit afsæt i miljøterapi. 

Miljøterapi er kvalificeret relations arbejde, der er solidt forankret i viden og teorier om, hvilke samspil og forhold, der er gode og udviklende for undes udvikling. Og hvilke samspil og forhold, der kan have en negativ påvirkning af de unges udvikling. Ud fra denne viden tilrettelægges og organiseres hverdagen på Landmark.
Det betyder i praksis, at hverdagen er tilrettelagt ud fra en ramme og struktur, der er genkendelige for den unge og som muliggør, at den enkelte unge, i samarbejde med personalet, individuelt og i gruppe kan arbejde på sin egen udvikling.
Landmarks personale har alle gennemført grund uddannelse i miljøterapi og vil løbende efteruddanne sig inden for miljøterapi.

En typisk dag på Landmark vil se ud som følgende: De unge bliver vækket om morgen og alle skal op, have morgenmad og afsted til skole eller beskæftigelse. De unge kommer hjem fra skole/beskæftigelse. Vi samles i spisestuen til eftermiddagsmad. Her er der tid til snak om lidt af hvert og almen hygge. Der bliver aftalt, hvad der skal ske resten af dagen, hvem der skal til hvad og hvornår. De der ikke skal afsted til aktiviteter ude af huset om eftermiddagen har en time, hvor der kan laves lektier, ryddes op på værelset og hvor der kan snakkes med en voksen. De unge har hver en maddag, og vaskedag, hvor de lærer at lave mad og vaske tøj sammen med en voksen.

Vi samles alle til aftensmad, hvor mobiltelefoner ikke er tilladt. Om aftenen er der mulighed for at være sammen med venner, gå til fritidsaktiviteter, eller hygge sammen med de voksne. Vi vægter meget højt, at de unge socialisere sig uden for Landmark, derfor vægter vi, at de unge deltager i fritidsaktiviteter så de unge får opbygget et netværk uden for for Landmark. Vi støtter de unge i, at de invitere venner med hjem til Landmark og vennerne er meget velkommen til at deltage i de aktiviteter, vi laver på Landmark.

De unge skal være glade for at bo på Landmark og de skal føle, at det er deres hjem. Vi holder unge møde hver uge, hvor de unge har mulighed for at få indflydelse på hverdagen på Landmark.​

Vores målgruppe​

Opholdstedet Landmark er et botilbud, § 66, stk. 1, n.r 5, til unge mellem 12-18 år, med mulighed for forlængelse til de er 23 år, § 76.

Vi arbejder relations orienteret på Landmark, da en god relation efter vores mening er grundlaget for alt pædagogisk udvikling, Vi tager afsæt i de unges ressourcer med henblik på udvikling af de unges kompetencer. 

Landmark har et fast samarbejde med en ekstern børnepsykolog, der kan tilbyde de unge samtale terapi. Og sags supervision til personalet

Vi er godkendt til følgende målgrupper:

  • Personer i alderen 12 - 23 med lettere misbrugs problematikker.
  • Personer i alderen 12 - 23 med ikke-personfarlig kriminalitet
  • Personer i alderen 12 - 23 med udviklingsforstyrrelse samt opmærksomhedsforstyrrelse
  • Personer i alderen 12 - 23 med anden intellektuel/kognitiv forstyrrelse
  • Personer i alderen 12 - 23 med omsorgssvigt, andre psykiske vanskeligheder, tilknytningsforstyrrelse​

Takst pr. måned

73.000 kr.

Skriv til Landmark

Du er velkommen til at udfylde vores formular med dit spørgsmål. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har desværre ingen ledige pladser i øjeblikket.

Vi er godkendt til 7 pladser.  

Kontakt

Lottrupvej 8, 7130 Juelsminde

Klik her for rutevejledning​

CVR: 38235540

Telefon: ​29 92 71 30

Mobil: 24 98 91 99